Bewonersbrief 11 oktober

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij de volgende informering betreffende de wegafsluitingen/ bereikbaarheid.

Wegafsluiting:
Reeds afgesloten wegvak Raadhuisstraat t/m Berkhaag 5 zal vanaf dinsdag 16 oktober worden verlengd t/m huisnr. 7. Reeds afgesloten wegvak Berkhaag 24a t/m 36a zal tevens vanaf dinsdag 16 okotber oktober worden verlengd t/m huisnr. 14. Zie tevens onderstaande afbeelding.

Bereikbaarheid:
De Berkhaag zal voor alle verkeer bereikbaar zijn via een tijdelijke verbinding tussen de Berkhaag en de Amerikastraat te Kaatsheuvel. Met de direct aanwonenden van het in uitvoering zijnde wegvak zullen maatwerk afspraken worden gemaakt.

Communicatie:
Vanaf heden is de website www.reconstructie-berkhaag.nl geactiveerd. Via de site is tevens een app te downloaden om ook rechtstreeks via de mobiele telefoon op de hoogte te kunnen blijven. Voor vragen/ opmerkingen betreffende de dagelijkse gang van zakenĀ  kunt u contact opnemen met uitvoerder Louis Nagtzaam, bereikbaar op 06 38 68 96 57. Voor overige vragen/ opmerkingen kunt u contact opnemen met projectleider Alex in ’t Hout 06 53 54 53 81.

Met vriendelijke groet,
Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

Louis Nagtzaam

Uitvoerder

 

Terug
Uitvoerende Instanties:
Planning
Fase 1 & 2 - Raadhuisstr. t/m Berkhaag 24a10 sept. - medio nov. 2018
Fase 3 - Berkhaag huisnr. 7 t/m 1915 nov. - medio dec. 2018

bekijk hier de volledige planning
Volg het project met de speciale app.
Via de app kunt u overal via u mobiele telefoon zien hoe het met het project gaat en wat het laatste nieuws is

Download de app: